| |||||||
| Μακεδονία Makedoniko forum Μακεδονικό φόρουμ. Συζητήστε το Μακεδονικό, την μακεδονική ιστορία και για την Μακεδονία γενικά. ΜΟΝΟ ελληνικά! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| ||||
| Είχα μια απορία με τις εκλογές που έγιναν στα Σκόπια και έναν προβληματισμό και θα ήθελα να μου πείτε τι πιστεύετε... όλα τα γκάλοπ πριν τις εκλογές έδειναν ένα συγκεκριμένο ποσοστό στον Γκρουέφσκι (26%-29%). Τα τελικά αποτελέσματα, έδωσαν ένα εξωφρενικά μεγάλο ποσοστό στον Γκρουέφσκι (48,8%) από αυτό που είχε προβλεφθεί στα γκάλοπ. Ένα στατιστικό λάθος της τάξης του 2-3 άντε και 5% θα το δεχόμουν, άλλα μια διαφορά 15%-20% είναι εξωφρενικά περίεργη και "ύποπτη" κατά την γνώμη μου. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι γιατί είχα ακούσει σε κάποιο δελτίο ειδήσεων την μέρα των εκλογών, ότι σε αντίθεση με τον τρόπο καταμέτρησης στην Ελλάδα, που γίνεται δηλ. στα εκλογικά κέντρα παρουσία αντιπροσώπων όλων των κομμάτων, στην ΠΓΔΜ συγκεντρώνονται οι κάλπες από όλη την χώρα στα Σκόπια και εκεί γίνεται η καταμέτρηση. Αν ισχύει κάτι τέτοιο είμαι βέβαιος (άποψη μου φυσικά), ότι τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα έπρεπε να είναι και ότι ο Γκρουέφσκι τα "μαγείρεψε" για εμφανίσει αυτό το εξωφρενικό ποσοστό, που το ξανά λέω ότι στατιστικά με τα γκάλοπ που έγιναν, είναι η μέρα με την νύχτα για να έχει τόσο μεγάλη διαφορά υπέρ του Γκρουέφκσι... ακούω τις απόψεις σας ![]() EDIT: Εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Macedon...election,_2008 είναι τα στοιχεία από τα γκάλοπ και τα τελικά αποτελέσματα, για όποιον θέλει να δει τι λέω. Αρκετά σημαντικό πιστεύω είναι και το παρακάτω... According to a poll of 1,108 citizens taken between 11 April and 15 April 2008, VMRO-DPMNE had a 29% rating, followed by SDSM with 11% and DUI with 10%.[6] A poll from 24 April and 25 April 2008 gave VMRO-DPMNE 26%, SDSM 12%, DUI 11% and DPA 7%.[7] δηλ. το δεύτερο γκάλοπ πιο κοντά στις εκλογές, έδεινε 3% πιο κάτω από το προηγούμενο! Όπως και να έχει το ~+20% πιο πάνω μου φαίνεται δύσκολο να το ερμηνεύσω με συσπείρωση λόγω των εθνικών ζητημάτων σχετικά με το όνομα! |
| ||||
| Σου απάντησε η Αριάδνη. Ο Γκρουέφσκι πήρε τις εκλογές με νοθεία. Όλοι σχεδόν οι ξένοι παρατηρητές ανέφεραν ότι οι εκλογές στην Fyrom ήσαν οι χειρότερες από ιδρύσεως της.
__________________ Humans beings that leave from this world are not lost, when we continue to honouring and loving them. Therefore we contribute also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence. |
| ||||
| Quote:
Quote:
Να φέρω ένα δικό μου παράδειγμα ... όταν ήμουν στο σχολείο και κάποιες φορές είχα την δυνατότητα να αντιγράψω, γιατί δεν είχα διαβάσει, δεν αντέγραφα ποτέ αυτούσιο το κείμενο από το βιβλίο, όπως επίσης έκανα εσκεμμένα λάθη για να μη καρφωθώ, αλλιώς θα έκανε μπαμ στον καθηγητή! Συμπέρασμα: ο Γκρουέφσκι δεν ήξερε να αντιγράφει και πάντα τον έπιανε το καθηγητής! ![]() Ξέρει κανείς σας αν ο τρόπος καταμέτρησης των ψήφων στα Σκόπια, είναι αυτός που ανέφερα πιο πάνω ή όχι; |
| ||||
| Μην παραξενεύεσαι γιατι και τα ίδια τα σκόπια, ''φέρνω τα πάνω κάτω'' είναι. Οι άνθρωποι είναι εντελώς απολίτιστοι, διεφθαρμένοι και ασταθείς.
__________________ Η ισχύς εν τη ενώση- Έλληνες Ενωμένοι. Σμηναγός Κ.Ηλιάκης - Αντιπλοίαρχος Χ.Καραθανάσης Αντιπλοίαρχος Π.Βλαχάκος - Σημαιοφόρος Ε.Γιαλοψός Υποσμηναγός Ν. Σιαλμάς. Αθάνατοι! |
| ||||
| Ο λόγος όμως που συμπεριφέρονται έτσι, είναι γιατί έχουν τις πλάτες των Αμερικάνων, οι οποίοι όταν τους ρωτάς για την αντικειμένικά απαράδεκτη συμπεριφορά των Σκοπίων, το παίζουν "τρελίτσα"... δεν ξέρω, δεν είδα τίποτα! Αν όμως κάνει ένα μικρό παραστράτημα η Ελλάδα, τότε πρώτοι-πρώτοι βγαίνουν να μας "σχολιάσουν" με τον τρόπο τους! Ε με μια τέτοια συμπεριφορά, κάποιος καταλαβαίνει η υποτιθέμενη "στάση ουδετερότητας", κατά που κλίνει! Μετά έχουμε και την Τουρκία η οποία λειτουργεί με την λογική "ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου" και τους υποστηρίζουν και αυτοί ένθερμα, ασχέτως αν ξέρουν την αλήθεια, μιας και επι οθωμανικής αυτοκρατορίας ξέρουν πολύ καλά ποιοι κατοικούσαν και ποιοι όχι στην περιοχή της Μακεδονίας! |
| ||||
| Συνέλληνα, ξέρεις πολύ καλά γιατί συμβαίνει αυτό και ποιοι κρύβονται από πίσω....Εννοείται οτι δεν αντιπαλεύουμε τα Σκόπια σαν Σκόπια αυτή την στιγμή αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο.... ![]()
__________________ Η ισχύς εν τη ενώση- Έλληνες Ενωμένοι. Σμηναγός Κ.Ηλιάκης - Αντιπλοίαρχος Χ.Καραθανάσης Αντιπλοίαρχος Π.Βλαχάκος - Σημαιοφόρος Ε.Γιαλοψός Υποσμηναγός Ν. Σιαλμάς. Αθάνατοι! |
| ||||
| Quote:
"είναι πολλά τα λεφτά Άρη" ![]() Έκφραση δηλωτική της υποχώρησης και της θυσίας ιδανικών και ηθικών αξιών στον βωμό του χρήματος, ή του άνισου αγώνα όλων των παραπάνω έναντι του μεγάλου θηρίου που κατατροπώνει και ποδοπατά τους αδύνατους στο πέρασμά του. Προέρχεται, από όπου και αυτονομήθηκε, από την ταινία του 1964 «Λόλα» του Ντίνου Δημόπουλου. Ο Σπύρος Καλογήρου απειλεί με μαχαίρι τον μεγάλο Νίκο Κούρκουλο. «Γιατί θες να με φας;», ρωτάει ο Κούρκουλος. «Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη», απαντάει ο Καλογήρου. ![]() http://www.slang.gr/lemma/show/einai...lefta_ari_5044 |
| ||||
| Πολλά τα λεφτά, πολλά τα πετρέλαια, πολύ το ουράνιο, πολλά τα κόμπλεξ τους, πολλοί οι κακοί μας γείτονες... Όλα ειναι πολλά και τα περισσότερα ειναι άσχημα πολλά..... ![]() Και εγώ συλλαμβάνω τον εαυτό μου να το παίρνει πολύ προσωπικά όλο αυτό το χάλι πολλές φορές, αν και δεν το δείχνω γιατί έχουμε και μια εικόνα να δείξουμε σαν λαός, αλλά ειδικά οταν τους πετυχαίνω στο ίντερνετ, μόνο εγώ ξέρω τι μου βγάζουν εκείνη την στιγμή, και πρέπει να βρω τρόπο να τα διαχωρίσω κάπως.... Πολλοί φίλοι μου εξομολογούνται ακριβώς το ίδιο πράγμα. ![]()
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |