Go Back   Macedonia Forum > Macedonia - Macedonian History Forum > Μακεδονία Makedoniko forum

Μακεδονία Makedoniko forum Μακεδονικό φόρουμ. Συζητήστε το Μακεδονικό, την μακεδονική ιστορία και για την Μακεδονία γενικά. ΜΟΝΟ ελληνικά!

Τώρα και η ΚΝΕ αναγνωρίζει «Μακεδονία»

Μακεδονία Makedoniko forum

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 07-04-2008, 11:17 AM
Draco's Avatar
Draco à ÷ñÞóôçò Draco äåí åßíáé óõíäåäåìÃíïò
Moderator

Default Τώρα και η ΚΝΕ αναγνωρίζει «Μακεδονία»

Πρώτα η νεολαία του ΣΥΝ αναγνώρισε «μακεδονική» μειονότητα και τώρα η νεολαία του ΚΚΕ αποφάσισε να αναγνωρίσει «Μακεδονία».

Ρε παιδιά, τι είναι αυτό στην ιδεολογία των ακροαριστερών κομμάτων που τα κάνει να φέρονται τόσο προκλητικά αντεθνικά; Γιατί δεν μπορούν να φερθούν σαν τον αριστερό Παπανδρέου και να ζητήσουν εμπάργκο κατά των Σκοπίων;

— Kръстe Мисирков

“We are Bulgarians, more Bulgarians than the Bulgarians in Bulgaria themselves”.

— Kr'ste Misirkov
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 07-04-2008, 12:09 PM
Andrew's Avatar
Andrew à ÷ñÞóôçò Andrew äåí åßíáé óõíäåäåìÃíïò
Strategos

Location: Most of the time Ferrara Italy , my home town is Alexandreia Emathias

Quote:
Originally Posted by Draco View Post
Πρώτα η νεολαία του ΣΥΝ αναγνώρισε «μακεδονική» μειονότητα και τώρα η νεολαία του ΚΚΕ αποφάσισε να αναγνωρίσει «Μακεδονία».

Ρε παιδιά, τι είναι αυτό στην ιδεολογία των ακροαριστερών κομμάτων που τα κάνει να φέρονται τόσο προκλητικά αντεθνικά; Γιατί δεν μπορούν να φερθούν σαν τον αριστερό Παπανδρέου και να ζητήσουν εμπάργκο κατά των Σκοπίων;
Πάντα το έλεγα ότι ο πραγματικός εχθρός της Μακεδονίας βρίσκεται εντός Ελληνικών συνόρων και είναι ομόγλωσσός μας.

Είχα την «τύχη» να συνομιλήσω με έναν τέτοιο το πάσχα στην Ελλάδα...με λίγα λόγια η κοσμοθεωρία του ήταν Φαλμεραϊστική και πίστευε ότι εγώ είμαι εξελληνισμένος Βούλγαρος και αυτός ήταν εξελληνισμένος Βλάχος. ...Το μόνο πρόβλημά του ήταν όταν του απέδειξα ότι στην περιοχή μου ουδέποτε ομιλήθηκαν τα σλάβικα ...η δε απάντησή του τότε ήταν «ε καλά είσασταν 10 Έλληνες στο Ρουμλούκι»..όταν του έδειξα ότι το 43% της Ελληνικής Μακεδονίας ήταν Ελληνόφωνο ..άρχισε τα περί «κατασκευασμένων αριθμών»
και Ελληνική προπαγάνδα ...και ο μπαγάσας μιλούσε με μια άνεση και με μια «ανωτερότητα» που παρά λίγο γλίτωσε τη φάπα ρε παιδιά !!!

«...οἶά τε φύλλα μακεδνῆς αἰγείροιο»

"...like the leaves of a very high poplar"

(Odyssey VII,106)

«κακοὶ μάρτυρες ἀνθρώποισιν ὀφθαλμοὶ καὶ ὦτα βαρβάρους ψυχὰς ἐχόντων»

"Bad testimonies are the eyes and the ears for persons having barbarian souls"

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 07-04-2008, 12:21 PM
akritas's Avatar
akritas à ÷ñÞóôçò akritas äåí åßíáé óõíäåäåìÃíïò
Macedonian

Δεν ξέρω την ηλικία σας, αλλά επειδή είμαι λόγο μεγαλύτερος απλά σας λέω ότι ή ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ για εμένα το ίδιο. Και τα δύο κόμματα είναι κομμουνιστικά, απλά ο Σύριζα (αλλάζοντας και το όνομα του από ΚΚΕ εσωτερικού και αποβάλοντας το σφυροδρέπανο) ελισσέται πιο έξυπνα από το ΚΚΕ χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα μέσα της προπαγάνδας όπως είναι το δυαδύκτιο.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 07-04-2008, 12:25 PM
Andrew's Avatar
Strategos

εγώ είμαι του 1980 ...νέος ακόμα ..αλλά συμφωνώ απόλυτα ότι είναι η ίδια φάρα και το ΚΚΕ και το ΣΥΡΡΙΖΑ.

(Odyssey VII,106)

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 07-04-2008, 12:33 PM
Draco's Avatar
Draco à ÷ñÞóôçò Draco äåí åßíáé óõíäåäåìÃíïò
Moderator

Quote:
Originally Posted by Andrew View Post
Πάντα το έλεγα ότι ο πραγματικός εχθρός της Μακεδονίας βρίσκεται εντός Ελληνικών συνόρων και είναι ομόγλωσσός μας.
Μιας και το ανέφερες, τι ξέρεις για τον μη-Έλληνα «Ευρωπαίο ελληνόφωνο αριστερό δικηγόρο»; Οι Ψευτοκουλτουριάρηδες ποτέ δε χρειάστηκαν βοήθεια να γελοιοποιήσουν τους εαυτούς τους.
Quote:
η κοσμοθεωρία του ήταν Φαλμεραϊστική
Εγώ λέω σε τέτοιους ότι και η δική μου κοσμοθεωρία είναι Φαλλμεραϋεριστική μόνο που εγώ την εφαρμόζω σε όλους τους λαούς. Λέω ναι μεν οι Νεοέλληνες μπορεί να είναι «μπασταρδεμένοι» Αρβανίτες, Βλάχοι και Βούλγαροι, αλλά και οι δε Αρβανίτες, Βλάχοι και Βούλγαροι μπορεί να είναι εξίσου «μπασταρδεμένοι» έχοντας εν μέρει ελληνική καταγωγή. Ουσιαστικά λέω ότι οι Φαλλμεραϋεριστές που βάζουν στο στόχαστρο μόνο τους Έλληνες είναι υποκριτές, δε γίνεται όλοι οι λαοί να είναι «καθαρόαιμοι» και μόνο οι Νεοέλληνες να είναι «μπασταρδεμένοι».
Quote:
Originally Posted by akritas View Post
Δεν ξέρω την ηλικία σας, αλλά επειδή είμαι λόγο μεγαλύτερος απλά σας λέω ότι ή ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ για εμένα το ίδιο. Και τα δύο κόμματα είναι κομμουνιστικά, απλά ο Σύριζα (αλλάζοντας και το όνομα του από ΚΚΕ εσωτερικού και αποβάλοντας το σφυροδρέπανο) ελισσέται πιο έξυπνα από το ΚΚΕ χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα μέσα της προπαγάνδας όπως είναι το δυαδύκτιο.
Ίσως έχεις δίκιο. Εγώ πάντα είχα ένα σεβασμό για τις συντηρητικές και πραγματικά φιλολαϊκές τάσεις στο ΚΚΕ και στο γεγονός ότι έχει μία ιδεολογία στην οποία ήταν πιστή. Θεωρούσα το ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα στο οποίο νεοχίπηδες βιώνοντας την επαναστατική εφηβεία την έβρισκαν εναντιώνοντας σε ό,τι είναι καθιερωμένο αναρχικά, όχι επειδή πίστευαν σε μία ιδεολογία ή κάποια ολοκληρωμένη κοινωνική και πολιτική πρόταση, αλλά για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

— Kръстe Мисирков

“We are Bulgarians, more Bulgarians than the Bulgarians in Bulgaria themselves”.

— Kr'ste Misirkov
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 07-04-2008, 12:58 PM
Andrew's Avatar
Strategos

Quote:
Μιας και το ανέφερες, τι ξέρεις για τον μη-Έλληνα «Ευρωπαίο ελληνόφωνο αριστερό δικηγόρο»; Οι Ψευτοκουλτουριάρηδες ποτέ δε χρειάστηκαν βοήθεια να γελοιοποιήσουν τους εαυτούς τους.

Εγώ λέω σε τέτοιους ότι και η δική μου κοσμοθεωρία είναι Φαλλμεραϋεριστική μόνο που εγώ την εφαρμόζω σε όλους τους λαούς. Λέω ναι μεν οι Νεοέλληνες μπορεί να είναι «μπασταρδεμένοι» Αρβανίτες, Βλάχοι και Βούλγαροι, αλλά και οι δε Αρβανίτες, Βλάχοι και Βούλγαροι μπορεί να είναι εξίσου «μπασταρδεμένοι» έχοντας εν μέρει ελληνική καταγωγή. Ουσιαστικά λέω ότι οι Φαλλμεραϋεριστές που βάζουν στο στόχαστρο μόνο τους Έλληνες είναι υποκριτές, δε γίνεται όλοι οι λαοί να είναι «καθαρόαιμοι» και μόνο οι Νεοέλληνες να είναι «μπασταρδεμένοι».
Εγώ πάλι τους λέω ότι στην επιστήμη δεν υπάρχει 0% , αλλά ούτε και 100%. Στο ίδιο άτομο είχα πει ότι το σφάλμα του Φαλμεράουερ ήταν το «ούτε σταγόνα αρχαίου ελληνικού αίματος». Αν δεν έλεγε «ούτε σταγόνα» και έλεγε «ένα μέρος νεοελλήνων δεν κατάγονται από τους αρχαίους» δεν θα τον έκραζα , γιατί κάτι τέτοιο είναι και απόλυτα λογικό ..αλλά το «ούτε σταγόνα» (0%) είναι το ίδιο λογικό με το «λιακοπουλικό» 100% ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΕΣ ...

(Odyssey VII,106)

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 07-04-2008, 02:36 PM
akritas's Avatar
akritas à ÷ñÞóôçò akritas äåí åßíáé óõíäåäåìÃíïò
Macedonian

Quote:
Draco κοίτα τι βρήκα στο σαιτ του Κωνσταντίνου..

Το 2006 ανατυπώθηκε με ευρωπαϊκά κονδύλια του Ταμείου για τη Διάσωση των μη διαδεδομένων Ευρωπαϊκών Γλωσσών ένα αλφαβητάρι που το 1926 είχε εκδώσει το Ελληνικό κράτος για την εκπαίδευση των σλαβόφωνων παιδιών.

Θυμάσαι ότι ο Βοσκόπουλος μα τον Νακρατζά μαλώνανε για το ποιος έκδοσε το περιβόητο ABECEDAR ?

Ο Πάβλε έλεγε ότι ήταν λεφτά από την καταδικαστική απόφαση στο ευρωπαικό δικαστήριο (επίθεση στα γραφεία του ΟΤ) και ο Νακρατζάς ότι ήταν από τον εκδοτικό του οίκο.

Τώρα έχουμε και τρίτη άποψη....ELBULL!!!

Για να δούμε τελικά ποιος χρηματοδότησε το ABECEDAR ?
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 07-04-2008, 05:03 PM
Ariadni_Nefeli à ÷ñÞóôçò Ariadni_Nefeli äåí åßíáé óõíäåäåìÃíïò
Banned

Όπου εθνοπροδοτισμός και ανθελληνισμός και αυτοί εκει πάντα! Δεν είναι τυχαίο που την πιο εχθρική συμπεριφορά στην Εθνική ταυτότητα και στα ιδεώδη ενός λαού την έχει δείξει η αριστερά και όλα τα παρακλάδια της στην ιστορία, γι αυτό και όπου πάτησαν το πόδι τους έσπειραν όλεθρο.

''Σαν την μύγα στα σκ@τ*'' που λένε και στο χωριό μου..

Last edited by Ariadni_Nefeli; 07-04-2008 at 05:05 PM.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 07-06-2008, 02:43 PM
wanted_gr's Avatar
wanted_gr à ÷ñÞóôçò wanted_gr äåí åßíáé óõíäåäåìÃíïò
Pezhetairos

αφου ειναι προδωτες , αυτο ειναι μια προδωσια και οι προδωτες κανουνε προδωσιες :d
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 07-06-2008, 03:39 PM
kostas68's Avatar
kostas68 à ÷ñÞóôçò kostas68 äåí åßíáé óõíäåäåìÃíïò
Strategos

Quote:
με λίγα λόγια η κοσμοθεωρία του ήταν Φαλμεραϊστική και πίστευε ότι εγώ είμαι εξελληνισμένος Βούλγαρος και αυτός ήταν εξελληνισμένος Βλάχος.
Μάλλον πρόκειται για κάποιον εκμαλ.......σμένο μαλ.....α.Μερικοί κατατρέχονται απ' το σύμπλεγμα του μπάσταρδου ξέροντας κάτι για την καταγωγή τους και συμπεριφέρονται όπως η αλεπού του παραμυθιού που είχε χάσει την ουρά της και προσπαθούσε να πείσει και τις άλλες αλεπούδες να κόψουν τις ουρές τους,γιατί έτσι δήθεν θα έδειχναν πιο όμορφες.

You can fool all of the people some of the time
You can fool some of the people all of the time
But you can't fool all of the people all of the time.
Abraham Lincoln, 1864

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On