| |||||||
| Μακεδονία Makedoniko forum Μακεδονικό φόρουμ. Συζητήστε το Μακεδονικό, την μακεδονική ιστορία και για την Μακεδονία γενικά. ΜΟΝΟ ελληνικά! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| ||||
|
Πρώτα η νεολαία του ΣΥΝ αναγνώρισε «μακεδονική» μειονότητα και τώρα η νεολαία του ΚΚΕ αποφάσισε να αναγνωρίσει «Μακεδονία». Ρε παιδιά, τι είναι αυτό στην ιδεολογία των ακροαριστερών κομμάτων που τα κάνει να φέρονται τόσο προκλητικά αντεθνικά; Γιατί δεν μπορούν να φερθούν σαν τον αριστερό Παπανδρέου και να ζητήσουν εμπάργκο κατά των Σκοπίων;
__________________ „Ние сме българи, повече българи от самите българи в България“. — Kръстe Мисирков “We are Bulgarians, more Bulgarians than the Bulgarians in Bulgaria themselves”. — Kr'ste Misirkov |
| ||||
| Quote:
Είχα την «τύχη» να συνομιλήσω με έναν τέτοιο το πάσχα στην Ελλάδα...με λίγα λόγια η κοσμοθεωρία του ήταν Φαλμεραϊστική και πίστευε ότι εγώ είμαι εξελληνισμένος Βούλγαρος και αυτός ήταν εξελληνισμένος Βλάχος. ...Το μόνο πρόβλημά του ήταν όταν του απέδειξα ότι στην περιοχή μου ουδέποτε ομιλήθηκαν τα σλάβικα ...η δε απάντησή του τότε ήταν «ε καλά είσασταν 10 Έλληνες στο Ρουμλούκι»..όταν του έδειξα ότι το 43% της Ελληνικής Μακεδονίας ήταν Ελληνόφωνο ..άρχισε τα περί «κατασκευασμένων αριθμών» και Ελληνική προπαγάνδα ...και ο μπαγάσας μιλούσε με μια άνεση και με μια «ανωτερότητα» που παρά λίγο γλίτωσε τη φάπα ρε παιδιά !!!
__________________ «Μακεδῶν ἐξ Αἰγιδίου» «...οἶά τε φύλλα μακεδνῆς αἰγείροιο» "...like the leaves of a very high poplar" (Odyssey VII,106) «κακοὶ μάρτυρες ἀνθρώποισιν ὀφθαλμοὶ καὶ ὦτα βαρβάρους ψυχὰς ἐχόντων» "Bad testimonies are the eyes and the ears for persons having barbarian souls" ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ |
| ||||
|
εγώ είμαι του 1980 ...νέος ακόμα ..αλλά συμφωνώ απόλυτα ότι είναι η ίδια φάρα και το ΚΚΕ και το ΣΥΡΡΙΖΑ.
__________________ «Μακεδῶν ἐξ Αἰγιδίου» «...οἶά τε φύλλα μακεδνῆς αἰγείροιο» "...like the leaves of a very high poplar" (Odyssey VII,106) «κακοὶ μάρτυρες ἀνθρώποισιν ὀφθαλμοὶ καὶ ὦτα βαρβάρους ψυχὰς ἐχόντων» "Bad testimonies are the eyes and the ears for persons having barbarian souls" ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ |
| ||||
| Quote:
![]() Εγώ λέω σε τέτοιους ότι και η δική μου κοσμοθεωρία είναι Φαλλμεραϋεριστική μόνο που εγώ την εφαρμόζω σε όλους τους λαούς. Λέω ναι μεν οι Νεοέλληνες μπορεί να είναι «μπασταρδεμένοι» Αρβανίτες, Βλάχοι και Βούλγαροι, αλλά και οι δε Αρβανίτες, Βλάχοι και Βούλγαροι μπορεί να είναι εξίσου «μπασταρδεμένοι» έχοντας εν μέρει ελληνική καταγωγή. Ουσιαστικά λέω ότι οι Φαλλμεραϋεριστές που βάζουν στο στόχαστρο μόνο τους Έλληνες είναι υποκριτές, δε γίνεται όλοι οι λαοί να είναι «καθαρόαιμοι» και μόνο οι Νεοέλληνες να είναι «μπασταρδεμένοι». Quote:
__________________ „Ние сме българи, повече българи от самите българи в България“. — Kръстe Мисирков “We are Bulgarians, more Bulgarians than the Bulgarians in Bulgaria themselves”. — Kr'ste Misirkov |
| ||||
| Quote:
![]()
| ||||
| Quote:
Το 2006 ανατυπώθηκε με ευρωπαϊκά κονδύλια του Ταμείου για τη Διάσωση των μη διαδεδομένων Ευρωπαϊκών Γλωσσών ένα αλφαβητάρι που το 1926 είχε εκδώσει το Ελληνικό κράτος για την εκπαίδευση των σλαβόφωνων παιδιών. Θυμάσαι ότι ο Βοσκόπουλος μα τον Νακρατζά μαλώνανε για το ποιος έκδοσε το περιβόητο ABECEDAR ? Ο Πάβλε έλεγε ότι ήταν λεφτά από την καταδικαστική απόφαση στο ευρωπαικό δικαστήριο (επίθεση στα γραφεία του ΟΤ) και ο Νακρατζάς ότι ήταν από τον εκδοτικό του οίκο. Τώρα έχουμε και τρίτη άποψη....ELBULL!!! ![]() Για να δούμε τελικά ποιος χρηματοδότησε το ABECEDAR ? |
| |||
|
Όπου εθνοπροδοτισμός και ανθελληνισμός και αυτοί εκει πάντα! Δεν είναι τυχαίο που την πιο εχθρική συμπεριφορά στην Εθνική ταυτότητα και στα ιδεώδη ενός λαού την έχει δείξει η αριστερά και όλα τα παρακλάδια της στην ιστορία, γι αυτό και όπου πάτησαν το πόδι τους έσπειραν όλεθρο. ''Σαν την μύγα στα σκ@τ*'' που λένε και στο χωριό μου.. Last edited by Ariadni_Nefeli; 07-04-2008 at 05:05 PM. |
| ||||
| Μάλλον πρόκειται για κάποιον εκμαλ.......σμένο μαλ.....α.Μερικοί κατατρέχονται απ' το σύμπλεγμα του μπάσταρδου ξέροντας κάτι για την καταγωγή τους και συμπεριφέρονται όπως η αλεπού του παραμυθιού που είχε χάσει την ουρά της και προσπαθούσε να πείσει και τις άλλες αλεπούδες να κόψουν τις ουρές τους,γιατί έτσι δήθεν θα έδειχναν πιο όμορφες.
__________________ Αυτός τε γαρ Έλλην ειμί γένος τωρχαίον. I am myself a Greek by ancient descend. Alexander I of Macedonia,in Herodotos' book Kalliopi,IX,45. You can fool all of the people some of the time You can fool some of the people all of the time But you can't fool all of the people all of the time. Abraham Lincoln, 1864 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |