| |||||||
| Μακεδονία Makedoniko forum Μακεδονικό φόρουμ. Συζητήστε το Μακεδονικό, την μακεδονική ιστορία και για την Μακεδονία γενικά. ΜΟΝΟ ελληνικά! |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| ||||
|
Ε, αν μας 'απειλούν' με πόλεμο τότε τι να κάνουμε.. θα πολεμήσουμε Μακεδόνας είμαι εγώ! όχι κάποιοι τσαρλατάνοι! Χίλιες φορές να πάω να πολεμήσω παρά να χάσω την ταυτότητα μου μέσα στην ίδια μου την χώρα!
__________________ "Βόρεια Μακεδονία"; Τρελαθήκατε Τελείως;;; |
| ||||
| Τι καλο περιμενεις να ακουσεις απο τους Αμερικανους...
__________________ "For I (Alexander I) myself am by ancient descent a GREEK, and I would not willingly see Hellas change her freedom for slavery." (Herodotus IX, 45, 2 [Loeb]) ------------------------------- |
| ||||
| FYROM pushes minority issue Kathimerini has learnt from sources and reports in Skopje that the Prime Minister of the Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) Nikola Gruevski has raised the issue of a Macedonian minority in Greece with United Nations mediator Matthew Nimetz. Gruevski is believed to have demanded that people who left FYROM during the Greek civil war should have their nationality and property restored. Athens argues that there is no Macedonian ethnicity and that such demands reinforce its position that Skopje has irredentist claims against Greece. In Skopje on Friday, Rosemary DiCarlo, the US deputy assistant secretary for European affairs, urged a speedy solution to the name dispute. UN mediator Matthew Nimetz brought a new set of ideas to Athens and Skopje last week, based on variations of the epithets Upper, New and North that could be used with the name Macedonia. But diplomatic sources in Athens believe there will be no progress on the issue before September, noting that the government of Greece's northern neighbor keeps taking a harder line. http://www.ekathimerini.com/4dcgi/_w.../06/2008_98133 Ευτυχώς κρατάμε την θέση μας ότι δεν υπάρχει 'Μακεδονική εθνότητα'
__________________ "Βόρεια Μακεδονία"; Τρελαθήκατε Τελείως;;; Last edited by Makedonomaxos2008; 06-30-2008 at 11:59 AM. |
| ||||
| Quote:
Ουτε καν για λυση δεν μιλανε παρα μοναχα για Ψευτομακεδονικες μειονοτητες μεσα στην Ελλαδα Προσωπικα κατι τετοια σχολια του Γκρουεφσκι οχι μονο δεν με κανουν να υποχωρησω αλλα ισα ισα να νευριαζω και να πεισμωνω περισσοτερο
__________________ "For I (Alexander I) myself am by ancient descent a GREEK, and I would not willingly see Hellas change her freedom for slavery." (Herodotus IX, 45, 2 [Loeb]) ------------------------------- Last edited by Vasot; 06-30-2008 at 12:04 PM. |
| ||||
|
τι πολεμος να γινει; Και να γινει δηλαδη, τι σχεση εχει η Ελλαδα; Το ονομα η το ΝΑΤΟ θα σωσει τα περιορισμενα δικαιωματα των Αλβανων; Δηλαδη η Ελλαδα εφταιγε για τον εμφυλιο του 2001; H to NATO; μου αρεσει οτι αυτος ο Joseph ηταν και πρωην επικεφαλης της Ομαδας Διεθνων Κρισεων (ICG) στα Σκοπια.. Το 'πρωην' λεει πολλα!
__________________ FYROM: No History, No Future |
| ||||
| Quote:
Εγω τα σχολια του τα βλεπω ως εκβιασμο...
__________________ "For I (Alexander I) myself am by ancient descent a GREEK, and I would not willingly see Hellas change her freedom for slavery." (Herodotus IX, 45, 2 [Loeb]) ------------------------------- |
| |||
|
Αν ειμαστε εξυπνοι θα αναγνωριζαμε αμεσως ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ''insert name here'' ''μειονοτητα'' με καποιες προυποθεσεις και επεξηγησεις στην μακεδονικη επικρατεια (ισως με καποια καταγραφη πληθυσμου??) ωστε και να ξερουμε ποσοι επιτελους ειναι αλλα και να τους κοψουμε τον αερα για γελοιους ισχυρισμους περι ''αυθεντικοτητας'' και ''μονοπωλιου'' στο ονομα. Ακομα και 20 χιλιαδες να ειναι (που δε ξερω γιατι δεν ειμαι απο Μακεδονια) δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να ειναι πλειοψηφια σε κανενα νομο εκει. Και επιτελους,ας αρχισει και η Ελλαδα να απαιτει αναγνωριση ελληνικης μειονοτητας στα Σκοπια,δεν κανει κακο να δειξουμε και λιγο τσαμπουκα. Μας κατηγορουνε που μας κατηγορουνε,τουλαχιστον να τους δωσουμε λογο να μας κατηγορησουνε ΔΙΚΑΙΩΣ!!
__________________ Mε σπούδαν και με βιάν πολλήν επρόβαλε ως λιοντάρι ο Aφέντης τση Mακεδονιάς, τ' όμορφο παλικάρι. Ήτονε εικοσιενούς χρονού, όμορφος κοπελιάρης, πολλά μεγάλης δύναμης, πολλά μεγάλης χάρης. Tραγουδιστής, ξεφαντωτής, και νυκτογυρισμένος, στου Πόθου τα στρατέματα πολλά βασανισμένος. Kαι τ' όνομά του το γλυκύ το λέγαν Nικοστράτη Vincenzo Cornaro,Erotokritos κανε θεε μου ενα σεισμο,και κουνα τον πλανητη,για να ερθουνε πλιο σιμα Μακεδονια Κρητη |
| ||||
|
Δε μας χέζεις καλοκαιριάτικα ρε Edward Joseph !!!! Έχω τη ζέστη Έχω την εξεταστική Έχω και τις μ@λ@κίες σου !!!
__________________ Μακεδῶν ἐξ Αἰγιδίου ...οἶά τε φύλλα μακεδνῆς αἰγείροιο "...like the leaves of a very high poplar" (Odyssey VII,106) κακοὶ μάρτυρες ἀνθρώποισιν ὀφθαλμοὶ καὶ ὦτα βαρβάρους ψυχὰς ἐχόντων "Bad testimonies are the eyes and the ears for persons having barbarian souls" ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ |