View Full Version : ΧΤΥΠΗΣΑΝ" ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΓΚΑ
Vasot
07-10-2008, 06:23 PM
Λίγες μέρες πριν απο την εξόρμηση που ετοιμάζουν οι γυφτοσκοπιανοί στη Μελίτη, οι άνθρωποι της σκοπιανής προπαγάνδας χτύπησαν τα αγάλματα των Μακεδονομάχων Άγρα και Μίγκα έξω απο την Έδεσσα!
Συγκεκριμένα οι δυο προτομές που βρίσκονται στο σημείο που τους κρέμασαν οι κομιτατζήδες, ξεριζώθηκαν απο τα βάθρα τους! Και δεν είναι η πρώτη φορά που τα ανθρωπόμορφα ζώα επιτίθενται με αυτό τον τρόπο στην Ιστορία της Πατρίδας ΜΑΣ.
http://www.stoxos.gr/
kostas68
07-10-2008, 08:24 PM
Λίγες μέρες πριν απο την εξόρμηση που ετοιμάζουν οι γυφτοσκοπιανοί στη Μελίτη, οι άνθρωποι της σκοπιανής προπαγάνδας χτύπησαν τα αγάλματα των Μακεδονομάχων Άγρα και Μίγκα έξω απο την Έδεσσα!
Συγκεκριμένα οι δυο προτομές που βρίσκονται στο σημείο που τους κρέμασαν οι κομιτατζήδες, ξεριζώθηκαν απο τα βάθρα τους! Και δεν είναι η πρώτη φορά που τα ανθρωπόμορφα ζώα επιτίθενται με αυτό τον τρόπο στην Ιστορία της Πατρίδας ΜΑΣ.
http://www.stoxos.gr/
Φυσικά,τι άλλο να περιμένει κανείς από τέτοια ύπουλα,θρασύδειλα και άνανδρα σκουλήκια!Αρκεί να σκεφτείς μόνο με ποιον <ηρωικό> τρόπο είχαν καταφέρει οι πρόγονοί τους να πιάσουν τον Άγρα,αν θυμάσαι το βιβλίο της Π. Δέλτα.
Tsontos
07-10-2008, 09:37 PM
επειδή δεν μπορώ να βλέπω τι λέει ο ελληνικός τύπος πάντα, μπορεί κανείς να μου πει αν τέτοια γεγονότα παρουσιάζονται και στα μεγάλα κανάλια/ στις μεγάλες δημοσιεύσεις;
Vasot
07-11-2008, 05:46 AM
Φυσικά,τι άλλο να περιμένει κανείς από τέτοια ύπουλα,θρασύδειλα και άνανδρα σκουλήκια!Αρκεί να σκεφτείς μόνο με ποιον <ηρωικό> τρόπο είχαν καταφέρει οι πρόγονοί τους να πιάσουν τον Άγρα,αν θυμάσαι το βιβλίο της Π. Δέλτα.
Και το χειροτερο ειναι οτι δεν θα τους πιασουνε ποτε...
επειδή δεν μπορώ να βλέπω τι λέει ο ελληνικός τύπος πάντα, μπορεί κανείς να μου πει αν τέτοια γεγονότα παρουσιάζονται και στα μεγάλα κανάλια/ στις μεγάλες δημοσιεύσεις;
Το συγκεκριμενο θεμα δεν προκειται να το παρουσιασουν.
Τα μεγαλα καναλια ειναι μεσα στην ΒΡΩΜΙΑ και στην ρουφιανια
Αποφευγουν να δειξουν θεματα που μπορουν να προκαλεσουν εθνικη οργη και τα αποκρυπτουν συνεχως.
Δειχνουν μονο οτι τους συμφερει ενω η τηλε-αποβλακωση παει συννεφο.
Εξαλλου αυτο θελουνε καποιοι κυκλοι που διοικουν την τηλεοραση να μας εχουνε αποβλακωμενους και προβατα τους...
Οσο λιγοτερο ασχολεισαι με την τηλεοραση τοσο το καλυτερο.
Petros Houhoulis
07-11-2008, 07:21 PM
Αποφευγουν να δειξουν θεματα που μπορουν να προκαλεσουν εθνικη οργη και τα αποκρυπτουν συνεχως.
Εξαλλου αυτο θελουνε καποιοι κυκλοι που διοικουν την τηλεοραση να μας εχουνε αποβλακωμενους και προβατα τους...
Ηρεμία παιδιά, δεν κατάφεραν και τίποτα. Πιθανόν και να μην είναι μειονοτικοί αλλά Ελληνες διεθνιστές. Αυτοί τώρα βράζουν και θέλουν να προκαλέσουν επειδή δεν τους βγαίνει με τίποτα ούτε το ζήτημα του ονόματος, ούτε το μειονοτικό, ούτε και τίποτα άλλο. Όσο περισσότερο τους λοιδορούμε, τόσο πιό πολύ θα εκνευρίζονται, μέχρι που να κάνουν μιά πραγματικά μεγάλη μαλακία εναντίων ανθρώπων. Λίγη υπομονή θέλει, και θα τους χώσουμε στην στενή με καλή δικαιολογία....
sakis
07-12-2008, 01:38 PM
Πάει "χάλασε" η TV :p ... μόλις τώρα το είδα στις ειδήσεις του ΑΝΤ1, τα παρεξηγήσαμε τα παιδιά :p
Εδώ http://www.ant1online.gr/Pages/Home.aspx δεξιά του site, δείχνει σε flash τις ειδήσεις κάποια στιμγή μετά τις 21:00 που τελιώνουν θα μπούν των 20:00. Τώρα έχει τις ειδήσεις στις 13:00, δεν ξέρω αν σε αυτές είχε ξανά το θέμα. Όποιος μπορεί να κάνει κάποιο capture, να το ανεβάσουμε σε κανένα youtube :)
sakis
07-12-2008, 05:53 PM
Τελικά κατάφερα να το κατεβάσω το δελτίο απο το site τους (να ναι καλά ο firefox :p ), να κόψω τη συγκεκριμένη είδηση και να την ανεβάσω... ;)
YouTube - ??????????? ??? "??????????????" ???? ??????
Αν κάποιος θέλει μπορώ να του το στείλω, να το βάλει υπότιτλους και να αλλάξει την περιγραφή και τα tags στα Αγγλικά και να το ανεβάσει :)
ellas_makedonia
07-12-2008, 06:45 PM
Τελικά κατάφερα να το κατεβάσω το δελτίο απο το site τους (να ναι καλά ο firefox :p ), να κόψω τη συγκεκριμένη είδηση και να την ανεβάσω... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=CZVUObdwoD0
Αν κάποιος θέλει μπορώ να του το στείλω, να το βάλει υπότιτλους και να αλλάξει την περιγραφή και τα tags στα Αγγλικά και να το ανεβάσει :)
σακη μηπως θα μπορουσες να μου το στείλεις να το ανεβασω στο youtube στα αγγλικά? ;)
sakis
07-12-2008, 07:17 PM
σακη μηπως θα μπορουσες να μου το στείλεις να το ανεβασω στο youtube στα αγγλικά? ;)
Μισό να το ανεβάσω στο rapidshare και να σου δώσω το link ;)
sakis
07-12-2008, 07:34 PM
Έτοιμος...
http://rapidshare.com/files/129250282/ant1news.avi.rar
πες μου όταν το κατεβάσεις, αν όλα πήγαν εντάξει :)
ellas_makedonia
07-12-2008, 07:54 PM
Έτοιμος...
http://rapidshare.com/files/129250282/ant1news.avi.rar
πες μου όταν το κατεβάσεις, αν όλα πήγαν εντάξει :)
Εντάξει σάκη το κατεβασα! Ευχαριστώ πολυ!
θα σου πω οταν το φτιαξω και το ανεβασω στο youtube!
sakis
07-12-2008, 08:18 PM
Εντάξει σάκη το κατεβασα! Ευχαριστώ πολυ!
θα σου πω οταν το φτιαξω και το ανεβασω στο youtube!
Τίποτα :)
ο.κ θα περιμένω
ellas_makedonia
07-14-2008, 04:36 AM
Ετοιμο :)
http://www.youtube.com/watch?v=K7eFQi4mVa0
sakis
07-14-2008, 09:04 AM
Ετοιμο :)
http://www.youtube.com/watch?v=K7eFQi4mVa0
Εύγε! :clap2:
Ανέβασα και άλλο βίντεο με τις αφίσες του ΕΟΤ στη Ρώμη, αν θέλεις να το κατεβάσεις και αυτό ;)
Μήπως μπορείς να μου στείλεις τους υπότιτλους, να το ανεβάσω και εγώ; :)
ellas_makedonia
07-14-2008, 12:19 PM
Εύγε! :clap2:
Ανέβασα και άλλο βίντεο με τις αφίσες του ΕΟΤ στη Ρώμη, αν θέλεις να το κατεβάσεις και αυτό ;)
Ναι αμα μπορεις να μου το στειλεις!!!?;)
Μήπως μπορείς να μου στείλεις τους υπότιτλους, να το ανεβάσω και εγώ; :)
τους υποτιτλους απο το προηγουμενο βιντεο λες??
sakis
07-14-2008, 01:19 PM
Ναι αμα μπορεις να μου το στειλεις!!!?;)
Αυτό http://rapidshare.com/files/129501521/alphatvnews.avi.rar είναι ;)
τους υποτιτλους απο το προηγουμενο βιντεο λες??
Ναι :)
ellas_makedonia
07-14-2008, 04:11 PM
Αυτό http://rapidshare.com/files/129501521/alphatvnews.avi.rar είναι ;)
Ναι :)
ωραια...ευχαριστω και παλι σακη! θα το εχω ετοιμο αυριο! ελπιζω αυτην τη φορα να φανουν καλυτερα οι υποτιτλοι! :P
να και οι υποτιτλοι που εβαλα;)
sadness and anger are caused from vandalisms from unkowns,
which during the night beheaded the busts of the Macedonian warriors in the village karydia in Edessa
the citizens of the region say that its not the first time that something like that happens,
and some of them associate this action with the "filoskopian" propaganda that "circles" of the region promote
anger for the result! problems for the perpetrators of the vandalism of the
monument of the macedonian warriors in Karydia,EDEssa
SHAME! big shame for the heart of MAcedonia, the heart of hellenism
to vandalize the Heroes
in the night unknows vandalized the busts of the macedonian warriors Captain Agra and Antoniou MIgga
that have been placed in the spot where they were hunged
after their suffering from the komitazis
unknowns came and they caused these damages
because they are not men..only secretly and always in the dark they do it
many associate the vandalisms with the "philoskopian" propaganda that active centers promote in the area
the "monsters" of the past have gone "crazy"
"sick" minds have become angry
the citizens that have already began to replce the damages say that this is not the first time that two busts have become a target for vandalisms
sakis
07-14-2008, 07:53 PM
ωραια...ευχαριστω και παλι σακη! θα το εχω ετοιμο αυριο! ελπιζω αυτην τη φορα να φανουν καλυτερα οι υποτιτλοι! :P
Τίποτα :)
Δοκίμασε να τους κάνεις κωδικοποίηση στο βίντεο, στο στυλ που τους έχω εδώ YouTube - Propaganda in FYROM's school books, το κίτρινο κάνει καλύτερη αντίθεση ειδικά αν περικλείεται από μαύρο ;)
να και οι υποτιτλοι που εβαλα;)
...
Σε ευχαριστώ ;)
Tsontos
07-15-2008, 01:43 AM
merikes diorthwseis gia ta agglika
Sadness and anger have been provoked by unknown vandals,
who during the night beheaded the busts of the Macedonian fighters/ war heroes in the village Karydia in Edessa
the citizens of the area say that it's not the first time that something like that has happened,
and some of them associate this action with the "philoskopian" propaganda that certain "circles" in the region promote.
anger is the result! it's directed towards the perpetrators of the vandalism of the
monument of the macedonian fighters in Karydia,EDEssa
"SHAME! what shame, in the heart of Macedonia, in the heart of Hellenism
to decapitate the statues of Heroes!"
in the night unknown vandals decapitaed the busts of the macedonian fighters, Captain Agras and Antonios Migkas
which are today found on the location where they were hung
by Komitadjis
"unknown vandals came and they caused these damages
because they are not men..only secretly and always in the dark they do it"
many associate the vandalisms with the "philoskopian" propaganda that certain centers actively promote in the area
"the "monsters" of the past have gone "crazy"
"sick" minds have become angry"
the citizens that have already began to repair the damages say that this is not the first time that two busts have become a target for vandalism
bravo paidia pou synergazeste wraia gia tetious skopous
sakis
07-15-2008, 03:56 AM
merikes diorthwseis gia ta agglika
Ευχαριστώ :)
Το ανέβασα YouTube - Busts of Greek Macedonian Fighters vandalised in Edessa εντάξει είναι; :)
Όποιος θέλει να το ανεβάσει οπουδήποτε αλλού, μπορεί να το κατεβάσει με ενσωματωμένους τους υπότιτλους από εδώ http://rapidshare.com/files/129818020/ant1news_subtitles.avi.rar
Μεταφράστε αν είναι και αυτό http://rapidshare.com/files/129501521/alphatvnews.avi.rar το ρεπορτάζ, με τους βανδαλισμούς στη Ρώμη, να φτιάξω το αρχείο με τους υπότιτλους και να το ανεβάσω και αυτό, να το καταλαβαίνουν οι ξένοι ;)
bravo paidia pou synergazeste wraia gia tetious skopous
Στο μόνο πράγμα που ζηλεύω τους Σκοπιανούς, είναι η οργάνωση που έχουν, για να πετύχουν τον σκοπό τους. Πρέπει και εμείς να κάνουμε το ίδιο και καλύτερα, αν θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα. Ειδικά τώρα που μας έδωσαν και τα όπλα να τους πολεμήσουμε ;) Τα όπλα αυτά είναι πλέον η απροκάλυπτη συμπεριφορά τους, που μπορούμε να την δείξουμε σε όλο τον κόσμο, για να καταλάβει τους πραγματικούς τους σκοπούς!
Θέλουν στις 20 του μήνα να κάνουν τα ΜΜΕ να επικεντρωθούν στους "κακόμοιρους", "κατατρεγμένους", "Μακεδόνες" και στους κακούς, μοχθηρούς Έλληνες... ας μη τους δώσουμε αυτή τη χαρά και ευκαιρία να διαδώσουν τα ψέμματα τους!
Υ.Γ. Το ξαναλέω με τα βιντεάκια, ότι τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να τους κάνουμε ρόμπα διεθνώς με τις προκλήσεις τους και τις απειλές τους! Μοιράστε αυτά τα βίντεο (και άλλα) όπου μπορείτε, να καταλάβει ο κόσμος ποιο είναι το πραγματικό τους πρόσωπο! ;)
Vasot
07-15-2008, 06:30 AM
Πάει "χάλασε" η TV :p ... μόλις τώρα το είδα στις ειδήσεις του ΑΝΤ1, τα παρεξηγήσαμε τα παιδιά :p
Εδώ http://www.ant1online.gr/Pages/Home.aspx δεξιά του site, δείχνει σε flash τις ειδήσεις κάποια στιμγή μετά τις 21:00 που τελιώνουν θα μπούν των 20:00. Τώρα έχει τις ειδήσεις στις 13:00, δεν ξέρω αν σε αυτές είχε ξανά το θέμα. Όποιος μπορεί να κάνει κάποιο capture, να το ανεβάσουμε σε κανένα youtube :)
Nαι το παιρνω πισω αυτο που ειπα :p
Στο μόνο πράγμα που ζηλεύω τους Σκοπιανούς, είναι η οργάνωση που έχουν, για να πετύχουν τον σκοπό τους.
- Ποιος θα ενδιαφερθει οι αναρχικοι...
- Ποιος θα ενδιαφερθει ολα αυτα τα ημιμαθη-αμορφωτα παιδαραλια που ντυνονται ΕΜΟ,ΤΡΕΝΤΥ και το παιζουν ταχα απελευθερωμενοι και μοδατοι και που το μονο που τους ενοιαζει ειναι η καλοπεραση τους και οι μαλ*κιες τους...
- Ποιος θα ενδιαφερθει το ΚΚΕ-Συριζα και το καθε αριστεριστικο-ψευτοπροοδευτικο παρακλαδι που ηδη εχει αναγνωρισει τους Σκοπιανους ως Δημοκρατια της Μακεδονιας
Πως να κανουμε οργανωση οταν δεν ειμαστε ενωμενοι ??
Αφου ο καθενας σε αυτη την χωρα ζει στην δικη του κοσμαρα
Δεν πολεμαμε μονο τους Σκοπιανους αλλα και τον καθε ρουφιανο και ωχαδερφιστη που υπαρχει αναμεσα μας
Mihalakis
07-15-2008, 08:11 AM
Nαι το παιρνω πισω αυτο που ειπα :p
- Ποιος θα ενδιαφερθει οι αναρχικοι...
- Ποιος θα ενδιαφερθει ολα αυτα τα ημιμαθη-αμορφωτα παιδαραλια που ντυνονται ΕΜΟ,ΤΡΕΝΤΥ και το παιζουν ταχα απελευθερωμενοι και μοδατοι και που το μονο που τους ενοιαζει ειναι η καλοπεραση τους και οι μαλ*κιες τους...
- Ποιος θα ενδιαφερθει το ΚΚΕ-Συριζα και το καθε αριστεριστικο-ψευτοπροοδευτικο παρακλαδι που ηδη εχει αναγνωρισει τους Σκοπιανους ως Δημοκρατια της Μακεδονιας
Πως να κανουμε οργανωση οταν δεν ειμαστε ενωμενοι ??
Αφου ο καθενας σε αυτη την χωρα ζει στην δικη του κοσμαρα
Δεν πολεμαμε μονο τους Σκοπιανους αλλα και τον καθε ρουφιανο και ωχαδερφιστη που υπαρχει αναμεσα μας
Η απάντηση είναι μία...πάρε το θάρος σου και την εμπνευσή σου απο το παρελθόν, κάνε τον αγώνα μόνος σου και θυσίασε τον ευατό σου. Εγώ αφτό κάνω και όποιος σλαβοσκατας βρεθεί μπροστά μου του πέρνω την ψυχή. no ifs no buts just do it!
ellas_makedonia
07-18-2008, 06:50 AM
paidia eho ena provlima me to vinteo!
paw na to apothikeusw kai leei xreiazontai 700 lepta kai genika anevenoun sinexws....!!!!!
xerei mipos kaneis allos na to ftiaxnei?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.