PDA

View Full Version : Τώρα και η ΚΝΕ αναγνωρίζει «Μακεδονία»

Draco
07-04-2008, 11:17 AM
Πρώτα η νεολαία του ΣΥΝ αναγνώρισε «μακεδονική» μειονότητα (http://www.macedoniaontheweb.com/forum/makedoniko-forum/6994-919-957-949-959-955-945-943-945-964-959-965-931-933-925-956-949-964-945-958-973-940-955-955-969-957-950-951-964-940-949-953-945-957-945-947-957-974-961-953-963-a.html) και τώρα η νεολαία του ΚΚΕ αποφάσισε να αναγνωρίσει «Μακεδονία» (http://hellenicrevenge.blogspot.com/2008/07/blog-post_1366.html).

Ρε παιδιά, τι είναι αυτό στην ιδεολογία των ακροαριστερών κομμάτων που τα κάνει να φέρονται τόσο προκλητικά αντεθνικά; Γιατί δεν μπορούν να φερθούν σαν τον αριστερό Παπανδρέου και να ζητήσουν εμπάργκο κατά των Σκοπίων;

Andrew
07-04-2008, 12:09 PM
Πρώτα η νεολαία του ΣΥΝ αναγνώρισε «μακεδονική» μειονότητα (http://www.macedoniaontheweb.com/forum/makedoniko-forum/6994-919-957-949-959-955-945-943-945-964-959-965-931-933-925-956-949-964-945-958-973-940-955-955-969-957-950-951-964-940-949-953-945-957-945-947-957-974-961-953-963-a.html) και τώρα η νεολαία του ΚΚΕ αποφάσισε να αναγνωρίσει «Μακεδονία» (http://hellenicrevenge.blogspot.com/2008/07/blog-post_1366.html).

Ρε παιδιά, τι είναι αυτό στην ιδεολογία των ακροαριστερών κομμάτων που τα κάνει να φέρονται τόσο προκλητικά αντεθνικά; Γιατί δεν μπορούν να φερθούν σαν τον αριστερό Παπανδρέου και να ζητήσουν εμπάργκο κατά των Σκοπίων;

Πάντα το έλεγα ότι ο πραγματικός εχθρός της Μακεδονίας βρίσκεται εντός Ελληνικών συνόρων και είναι ομόγλωσσός μας.

Είχα την «τύχη» να συνομιλήσω με έναν τέτοιο το πάσχα στην Ελλάδα...με λίγα λόγια η κοσμοθεωρία του ήταν Φαλμεραϊστική και πίστευε ότι εγώ είμαι εξελληνισμένος Βούλγαρος και αυτός ήταν εξελληνισμένος Βλάχος. ...Το μόνο πρόβλημά του ήταν όταν του απέδειξα ότι στην περιοχή μου ουδέποτε ομιλήθηκαν τα σλάβικα ...η δε απάντησή του τότε ήταν «ε καλά είσασταν 10 Έλληνες στο Ρουμλούκι»..όταν του έδειξα ότι το 43% της Ελληνικής Μακεδονίας ήταν Ελληνόφωνο ..άρχισε τα περί «κατασκευασμένων αριθμών»
και Ελληνική προπαγάνδα ...και ο μπαγάσας μιλούσε με μια άνεση και με μια «ανωτερότητα» που παρά λίγο γλίτωσε τη φάπα ρε παιδιά !!!

akritas
07-04-2008, 12:21 PM
Δεν ξέρω την ηλικία σας, αλλά επειδή είμαι λόγο μεγαλύτερος απλά σας λέω ότι ή ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ για εμένα το ίδιο. Και τα δύο κόμματα είναι κομμουνιστικά, απλά ο Σύριζα (αλλάζοντας και το όνομα του από ΚΚΕ εσωτερικού και αποβάλοντας το σφυροδρέπανο) ελισσέται πιο έξυπνα από το ΚΚΕ χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα μέσα της προπαγάνδας όπως είναι το δυαδύκτιο.

Andrew
07-04-2008, 12:25 PM
εγώ είμαι του 1980 ...νέος ακόμα ..αλλά συμφωνώ απόλυτα ότι είναι η ίδια φάρα και το ΚΚΕ και το ΣΥΡΡΙΖΑ.

Draco
07-04-2008, 12:33 PM
Πάντα το έλεγα ότι ο πραγματικός εχθρός της Μακεδονίας βρίσκεται εντός Ελληνικών συνόρων και είναι ομόγλωσσός μας.
Μιας και το ανέφερες, τι ξέρεις για τον μη-Έλληνα «Ευρωπαίο ελληνόφωνο αριστερό δικηγόρο» (http://hellenicrevenge.blogspot.com/2008/03/blog-post_1486.html); Οι Ψευτοκουλτουριάρηδες ποτέ δε χρειάστηκαν βοήθεια να γελοιοποιήσουν τους εαυτούς τους. :rolleyes:
η κοσμοθεωρία του ήταν Φαλμεραϊστική
Εγώ λέω σε τέτοιους ότι και η δική μου κοσμοθεωρία είναι Φαλλμεραϋεριστική μόνο που εγώ την εφαρμόζω σε όλους τους λαούς. Λέω ναι μεν οι Νεοέλληνες μπορεί να είναι «μπασταρδεμένοι» Αρβανίτες, Βλάχοι και Βούλγαροι, αλλά και οι δε Αρβανίτες, Βλάχοι και Βούλγαροι μπορεί να είναι εξίσου «μπασταρδεμένοι» έχοντας εν μέρει ελληνική καταγωγή. Ουσιαστικά λέω ότι οι Φαλλμεραϋεριστές που βάζουν στο στόχαστρο μόνο τους Έλληνες είναι υποκριτές, δε γίνεται όλοι οι λαοί να είναι «καθαρόαιμοι» και μόνο οι Νεοέλληνες να είναι «μπασταρδεμένοι».
Δεν ξέρω την ηλικία σας, αλλά επειδή είμαι λόγο μεγαλύτερος απλά σας λέω ότι ή ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ για εμένα το ίδιο. Και τα δύο κόμματα είναι κομμουνιστικά, απλά ο Σύριζα (αλλάζοντας και το όνομα του από ΚΚΕ εσωτερικού και αποβάλοντας το σφυροδρέπανο) ελισσέται πιο έξυπνα από το ΚΚΕ χρησιμοποιώντας τα σύγχρονα μέσα της προπαγάνδας όπως είναι το δυαδύκτιο.
Ίσως έχεις δίκιο. Εγώ πάντα είχα ένα σεβασμό για τις συντηρητικές και πραγματικά φιλολαϊκές τάσεις στο ΚΚΕ και στο γεγονός ότι έχει μία ιδεολογία στην οποία ήταν πιστή. Θεωρούσα το ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα στο οποίο νεοχίπηδες βιώνοντας την επαναστατική εφηβεία την έβρισκαν εναντιώνοντας σε ό,τι είναι καθιερωμένο αναρχικά, όχι επειδή πίστευαν σε μία ιδεολογία ή κάποια ολοκληρωμένη κοινωνική και πολιτική πρόταση, αλλά για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Andrew
07-04-2008, 12:58 PM
Μιας και το ανέφερες, τι ξέρεις για τον μη-Έλληνα «Ευρωπαίο ελληνόφωνο αριστερό δικηγόρο» (http://hellenicrevenge.blogspot.com/2008/03/blog-post_1486.html); Οι Ψευτοκουλτουριάρηδες ποτέ δε χρειάστηκαν βοήθεια να γελοιοποιήσουν τους εαυτούς τους. :rolleyes:

Εγώ λέω σε τέτοιους ότι και η δική μου κοσμοθεωρία είναι Φαλλμεραϋεριστική μόνο που εγώ την εφαρμόζω σε όλους τους λαούς. Λέω ναι μεν οι Νεοέλληνες μπορεί να είναι «μπασταρδεμένοι» Αρβανίτες, Βλάχοι και Βούλγαροι, αλλά και οι δε Αρβανίτες, Βλάχοι και Βούλγαροι μπορεί να είναι εξίσου «μπασταρδεμένοι» έχοντας εν μέρει ελληνική καταγωγή. Ουσιαστικά λέω ότι οι Φαλλμεραϋεριστές που βάζουν στο στόχαστρο μόνο τους Έλληνες είναι υποκριτές, δε γίνεται όλοι οι λαοί να είναι «καθαρόαιμοι» και μόνο οι Νεοέλληνες να είναι «μπασταρδεμένοι».

Εγώ πάλι τους λέω ότι στην επιστήμη δεν υπάρχει 0% , αλλά ούτε και 100%. Στο ίδιο άτομο είχα πει ότι το σφάλμα του Φαλμεράουερ ήταν το «ούτε σταγόνα αρχαίου ελληνικού αίματος». Αν δεν έλεγε «ούτε σταγόνα» και έλεγε «ένα μέρος νεοελλήνων δεν κατάγονται από τους αρχαίους» δεν θα τον έκραζα , γιατί κάτι τέτοιο είναι και απόλυτα λογικό ..αλλά το «ούτε σταγόνα» (0%) είναι το ίδιο λογικό με το «λιακοπουλικό» 100% ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΕΣ ...:p:p

akritas
07-04-2008, 02:36 PM

Draco κοίτα τι βρήκα στο σαιτ του Κωνσταντίνου..

Το 2006 ανατυπώθηκε με ευρωπαϊκά κονδύλια του Ταμείου για τη Διάσωση των μη διαδεδομένων Ευρωπαϊκών Γλωσσών ένα αλφαβητάρι που το 1926 είχε εκδώσει το Ελληνικό κράτος για την εκπαίδευση των σλαβόφωνων παιδιών.

Θυμάσαι ότι ο Βοσκόπουλος μα τον Νακρατζά μαλώνανε για το ποιος έκδοσε το περιβόητο ABECEDAR ?

Ο Πάβλε έλεγε ότι ήταν λεφτά από την καταδικαστική απόφαση στο ευρωπαικό δικαστήριο (επίθεση στα γραφεία του ΟΤ) και ο Νακρατζάς ότι ήταν από τον εκδοτικό του οίκο.

Τώρα έχουμε και τρίτη άποψη....ELBULL!!!:)

Για να δούμε τελικά ποιος χρηματοδότησε το ABECEDAR ?

Ariadni_Nefeli
07-04-2008, 05:03 PM
Όπου εθνοπροδοτισμός και ανθελληνισμός και αυτοί εκει πάντα! Δεν είναι τυχαίο που την πιο εχθρική συμπεριφορά στην Εθνική ταυτότητα και στα ιδεώδη ενός λαού την έχει δείξει η αριστερά και όλα τα παρακλάδια της στην ιστορία, γι αυτό και όπου πάτησαν το πόδι τους έσπειραν όλεθρο.

''Σαν την μύγα στα σκ@τ*'' που λένε και στο χωριό μου..:dry:

wanted_gr
07-06-2008, 02:43 PM
αφου ειναι προδωτες , αυτο ειναι μια προδωσια και οι προδωτες κανουνε προδωσιες :d

kostas68
07-06-2008, 03:39 PM
με λίγα λόγια η κοσμοθεωρία του ήταν Φαλμεραϊστική και πίστευε ότι εγώ είμαι εξελληνισμένος Βούλγαρος και αυτός ήταν εξελληνισμένος Βλάχος.
Μάλλον πρόκειται για κάποιον εκμαλ.......σμένο μαλ.....α.Μερικοί κατατρέχονται απ' το σύμπλεγμα του μπάσταρδου ξέροντας κάτι για την καταγωγή τους και συμπεριφέρονται όπως η αλεπού του παραμυθιού που είχε χάσει την ουρά της και προσπαθούσε να πείσει και τις άλλες αλεπούδες να κόψουν τις ουρές τους,γιατί έτσι δήθεν θα έδειχναν πιο όμορφες.

Andrew
07-06-2008, 05:23 PM
Μάλλον πρόκειται για κάποιον εκμαλ.......σμένο μαλ.....α.Μερικοί κατατρέχονται απ' το σύμπλεγμα του μπάσταρδου ξέροντας κάτι για την καταγωγή τους και συμπεριφέρονται όπως η αλεπού του παραμυθιού που είχε χάσει την ουρά της και προσπαθούσε να πείσει και τις άλλες αλεπούδες να κόψουν τις ουρές τους,γιατί έτσι δήθεν θα έδειχναν πιο όμορφες.

Κώστα έγραψες με το παραμύθι της Αλεπούς !!! :clap2::clapping::clap2:

Ariadni_Nefeli
07-07-2008, 05:09 AM
Έννοια σου και το βρωμόξυλο που έφαγε ο Μπλέτσας, ο κολλητός του Νακρατζά και του Βαλλιανάτου απο τους Βλάχους, όταν πήγε να μοιράσει προπαγανδιστικά φυλλάδια περί μη Ελληνικότητας τους και καλά, ακόμα το θυμάται και θα το θυμάται για πολλά χρόνια.

Που έτρεχαν μετά τα τσιράκια του Ιου στα δικαστήρια να τον αθωώσουν....

Ευτυχώς οι Βλάχοι ξέρουν οτι όπου δεν πίτπει λόγος, πίπτει γκλίτσα γι αυτό και πολύ δύσκολα θα σκεφτούν να ξαναπλησιάσουν οι αλεπούδες, γιατί μετά δεν θα βρεθούν απλά με κομμένη ουρα! ;)

HellasUltras
07-09-2008, 08:08 AM
απαράδεκτη αυτή η αναγνώριση και από της 2 πλευρές!!!