PDA

View Full Version : Χαρείτε τους...

Ptolemy
11-10-2006, 11:01 AM
Φαντάζομαι εδώ και μερικές μέρες οι πιο πολλοί απο εσάς θα έχουν υπόψη τους ότι ο συγγραφέας Νίκος Δήμου δημοσίεψε στο blog του ένα post για το abecedar. Η ουσία δεν είναι τόσο σε αυτά που έγραψε, που ως συνήθως κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με αυτά που γράφει συνήθως, δείχνοντας την γνωστή εμμονή που τον χαρακτηρίζει, να αναδεικνύει όσα περισσότερα πταίσματα μπορεί στο Ελληνικό κράτος, αλλά είναι αυτήν την φορά στα comments του εν λόγω post του.

Επειδή τα comments ήταν πάρα πολλά διάβασα μονο ένα μέρος αλλά πιστεύω ήταν ενδεικτικά. Υπήρχαν Άλλοι bloggers που συμφώνησαν με τον συγγραφέα, άλλοι λόγω...ονόματος και ίσως και ηλικίας προτίμησαν την μέση οδό, άλλοι σαν και του λόγου μου αν και λίγοι, είχαν ένα πιο επιθετικό τόνο σε αυτα που έγραψε αλλά υπήρχε και ένα ποσοστό, μικρό μεν, που κατασκήνωσε εκεί και φασίστες ανέβαζε τους Έλληνες, ρατσιστές τους κατέβαζε. Μερικοί απο αυτούς όπως οι ίδιοι αυτοπροσδιορίστηκαν δεν ήταν καν Έλληνες (ένας έλεγε όλη την ώρα ενώ έβριζε τους "φασίστες αρχαιολάτρες Έλληνες" ότι είναι Αλβανός) αλλά το γέλιο το πολύ έπεφτε με κάποιος 'προοδευτικούς' που ποστάραν και link απο τον bulgarmak για να "διδάξουν" ιστορία στους άλλους και εντόπισε μια φίλη μου ανάμεσα τους μέλη του Rainbow αλλά και του Greek Helsinki. (Εγώ πάντως δεν κατάλαβα καμιά διαφορά μεταξύ τους!!)

Πηγαίνετε λοιπόν όποιος δεν βαριέται στο comments section και απολαύστε τι παιδιά έχουμε μέσα..και έξω απο την Ελλάδα (Ειδικά τα comments τών Δήμου και Δημητρά είναι όλα τα λεφτά)

To link είναι

don cat.blog spot.com (ενώστε τα κενά και βρήκατε το blog του)

Χαρείτε τους!!:rolleyes:

Amarantos
11-10-2006, 01:31 PM
Δεν διαβασα ακομα το blog ουτε τα σχολια ,αλλα εδω και καιρο εχω διαπιστωσει οτι το "μπλογκοχωριο" ειναι ενας διαδικτυακος τοπος οπου
κατα κυριο λογο οι αριστεροι του συν και οι ομοιοι τους χαιρονται να αμπελοφιλοσοφουν,να αυνανιζονται νοητικα http://img56.imageshack.us/img56/1466/greemmedsgi8.gif και κατα συνεπεια να

λενε μαλακιες.Στο ονομα του προοδευτισμου βεβαια και χαριν της ελευθεριας του λογου.Μια απο τις πιο ενδιαφερουσες

φωτογραφιες/σκιτσα που αποδιδει τα παραπανω ειναι οι εξης

http://img477.imageshack.us/img477/7766/jgr7.jpg

ευτυχως υπαρχουν και εξαιρεσεις

akritas
11-10-2006, 02:26 PM
Αυτο το διαβάσατε???

http://img76.imageshack.us/img76/484/dimouhelsinkijh8.jpg

Η οργάνωση δεν έιχε χρηματοδοθεί αλλά έιχε αναλάβει κάποιες μελέτες(Ρομάς)...λες και τα υπόλοιπα κουραφέξαλα που αναφέρει για " Μακεδόνες",Αλβανούς κλπ ο Δήμου και η παρέα του τα χρηματοδότησε το ελληνικό ΥΠΕΞ!!!!

πως τους ξεφεύγουν αυτά...

Ptolemy
11-10-2006, 02:53 PM
Τι σύμπτωση...ο Δημητράς που είχε γράψει ένα μόλις ποστ στο Blog του και αυτό πριν 9 μήνες, δεν έχασε την ευκαιρία να πάει και να γράφει ότι οι Έλληνες θυμίζουν ακόμα και την...Αλβανία του Χότζα!!! Απο αύριο θα πέσει πολύ γέλιο με αυτό το blog.

Orphic_Hymn
11-10-2006, 04:11 PM
Λεμε δεν εχω ξαναδει τετοια μαζικη συναθροιση ηλιθιων...

ποιος απο 'σας ειναι ο 'Αχυρος ???

akritas
11-10-2006, 04:13 PM
πάντως εγώ είμαι ο akritas!!!:laugh:
o doctor ποιος να είναι???:mad:

Ptolemy
11-10-2006, 04:42 PM
Googlise ton kai tha deis poios einai kai gia poious douleuei!!!

Ptolemy
11-11-2006, 06:53 PM
O Ελσίνκι γουοτς το ξενυχτάει απο ότι φαίνεται και έχει κόμπλεξ με...την Αλβανία και το Ισραήλ. Τρίτη φορά που παπαγάλισε τους ίδιους φόβους μην γίνουμε..Αλβανία ή Ισραήλ. Κατα τα άλλα η ίδια καραμέλα...όσοι δεν σύμφωνουν με τον Ελσίνκι γουοτς είναι..Χρυσαυγίτες ή Καρατζαφερικοί και...δεν απαντάνε σε επιχειρήματα. Ε ρε Ελσίνκι έγραψες πάλι!!!

akritas
11-12-2006, 03:23 AM
Δεν πειράζει αυτοί το βιολί τους και εμείς το δικό μας.
Κοίτα και γέλα με τα επιχειρηματά τους.

doctor,Τρι Νοε 07, 09:44:12 πμ
ξεκινά σε post με
Ελπίζω σε μια εποικοδομητική συζήτηση και όχι σε αρένα που σκόπιμα θα επιδιώξουν να καταστήσουν το blog κάποιοι.
και καταλήγει

Ο Ραφαηλίδης έγραψε κάτι σοφό: "Όσο πιο μπάσταρδος είσαι, τόσο πιο πολύ θέλεις να αποδείξεις την καθαρότητά σου" (βλ.φαινόμενο Ψωμιάδη).

τώρα καταλαβαίνεις με τι επίπεδο μιλάμε.Το θέατρο του μονολόγου.

================================================== ================

kollasas, Τρι Νοε 07, 09:51:49 πμ

Το ποιο ωραίο είναι ότι διαβάζοντας το βιβλίο του Τίτου Γιοχάλα « ΕΥΒΟΙΑ ΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ»,ο πατέρας μου ήταν από την Εύβοια, ανακάλυψα ότι το επίθετο μου είναι καθαρά αρβανίτικο, κρίμα και εγώ νόμιζα ότι είμαι κατευθείαν απόγονος του Σωκράτη.
Σώπα ρε μεγάλε, και εγώ νόμιζα ότι ήμουν απόγονος του Αχιλλέα!!!!Μιλάμε ένας και ένας.

================================================== ================

oldman, Τρι Νοε 07, 10:18:20 πμ

To site που παραθέτω έχει να κάνει με τα περι "ελληνικότητας" της Μακεδονίας και έχει εξαιρετική σημασία. (Σας προτείνω να κλείσετε το volume των ηχείων σας γιατί στο backround πάιζει εκνευριστικό midi file)

http://www.geocities.com/makedonia007/

κοιτάξτε σαιτ που δίνει για να "ενημερωθεί" ο κόσμος.Δεν βάζει καλύτερα το "Stefov". ποιο αντικειμενικός θα είναι!!:laugh:

================================================== =======================

κ2825,Τρι Νοε 07, 10:39:21 πμ
επισημαίνει

Επίσης για λόγους πληρότητας και μόνον, καλό θα ήταν να αναφερθεί ότι ως συν-επιμελητής της έκδοσης (όπως φαίνεται και στην σχετική φωτογραφία) φέρεται το αυτοαποκαλούμενο Αγγλιστί “Political Party of the Macedonian Minority in Greece” “EUROPEAN FREE ALLIANCE - RAINBOW” (http://www.florina.org/),γεγονός που ο κος Ν.Δ. παρέλειψε να αναφέρει στο κυρίως σώμα των σχολίων του.

και απαντάει ο Δήμου,Τρι Νοε 07, 10:50:30 πμ

Όπως φαίνεται από την έκδοση οι παράγοντες ήταν τρεις: α) το Ευρωπαϊκό Γραφείο για τις λιγότερο ομιλούμενες γλώσσες β) η Ελληνική επιτροπή του ιδίου γραφείου και γ) Η Ευρωπαϊκή ελεύθερη συμμαχία - Ουράνιο Τόξο.

Έβαλα τον πρώτο - ως τον πιο σημαντικό.

Τα άλλα δεν τα βάζουμε για να φαινόμαστε κιόλας αντικειμενικοί.Τι υποκρισία!!!!!:mad:

================================================== ==================

doctor,Τρι Νοε 07, 04:06:52 μμ

Διαβάστε εδώ για το ABECEDAR. Έχει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες:

http://www.iospress.gr/ios1997/ios19970831.htm

αυτός ο δρ μας δίνει το ΙΟ για να διβάσουμε την ιστορία του abecedar..ΧΑ:laugh:

Ptolemy
11-12-2006, 04:24 PM
O/η χρήστης με το όνομα παράγραφος έκανε καταπληκτικό ποστ. Ε ρε κάτι μαλάκες που ζουν σε αυτόν τον πλανήτη!

akritas
11-12-2006, 05:05 PM
Το θέμα δεν είναι τα Σκόπια και οι κάτοικοι τους

αλλά

τα Σκόπια και οι εκτός της χώρας τους υποστηριχτές τους.Το μαρουλάκι είναι το πρόβλημα για αυτό το κράτος.

Amarantos
11-12-2006, 05:13 PM
Το θέμα δεν είναι τα Σκόπια και οι κάτοικοι τους

αλλά

τα Σκόπια και οι εκτός της χώρας τους υποστηριχτές τους.Το μαρουλάκι είναι το πρόβλημα για αυτό το κράτος.

To θεμα ειναι τα δικα μας αριστερα θρασυδειλα αριστερα "προοδευτικα" ρεμαλια.Αυτα για τα οποια μιλα ο Ταυγετης.Με την ευκαιρια Ακριτα εμαθες οτι τον διωξαν απο το αλλο φορουμ?

akritas
11-12-2006, 05:24 PM
Ώπα αμάραντε, μην το κάνουμε και εδώ μιτσοκολιά εναντίον ταύγετη:laugh:
ξέρεις την γνώμη μου και για τους δύο
ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ εκεί που δεν παίρνει.
Καλοί και οι δύο αλλά πρέπει που και που να κρατάμε και ένα επίπεδο.Δεν λέω να πεις καμιά στραβή αλλά αυτοί το παρακάνανε.

Ας επικεντρωθούμε στους Δημητράδες και στους λοιπούς Παρατηρητές γιατί αυτοί διαμορφώνουν την γνώμη εκτός Ελλάδος με τις μισές αλήθειες που λένε.Δεν λέω ψέμματα όπως βλέπεις ;) Διότι η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα και εγώ το ονομάζω μαύρη προπαγάνδα.:mad:

Ο ταύγετης κλπ θα τους ξαναβρούμε , να σαι σίγουρος.

Amarantos
11-12-2006, 05:44 PM
Δεν ειπα να το κανουμε φαρ γουεστ!
Ισα ισα ειμαι αντιθετος σε τετοιου ειδους καταστασεις και οταν διαβασα και πραγματα που δεν μου αρεσαν προτιμησα να σιωπησω επειδη το εδω βγαινει και παραεξω οπως λες.
Ωστοσο οσο αφορα τον συγκεκριμενο χρηστη οι πηγες του ηταν ανεξαντλητες και αυτο ηταν το πραγμα που με ενδιεφερε.Η παρουσια "προοδευτικων" και εδω θα οδηγουσε στον εκφυλισμο της καταστασης με μαθηματικη ακριβεια.Βλεπεις τι γινεται στα μπλογκ.Θυμαμαι περσυ "τολμησα" να την πω σε εναν σατηρικο "καλλιτεχνη" που χλευαζε την Μακεδονια και πλακωσαν οι προστατες της Τεχνης να με κατασπαραξουν,που κοιτα περιπτωση ειναι στρατευμενοι πολιτικα με τον συν.Τελικα τα ψιλοβρηκα με τον καλλιτεχνη αλλα οχι με τον προστατη του.Του στειλα αναλυτικο μηνυμα και αντι να απαντησει επι της ουσιας το ριξε σε θεωριες περι πνευματικης "δυσκοιλιοτητας" και λοιπες αμπελοφιλοσοφιες ,επειδη ακριβως οπως σου ειπα πριν ολοι αυτοι ειναι θρασυδειλοι.Και δεν τους εχω εμπιστοσυνη.

Orphic_Hymn
11-14-2006, 09:26 AM
Λοιπον ψαχνοντας για τον Παναγιωτη Δημητρα.. περα απο το οτι εμαθα οτι ειναι γιος του Ηλια Δημητρα υφυπουργος Κοινωνικης Προνοιας το 67' που δεν το'ξερα... επεσα πανω σε κατι πολυ εκνευριστικο..

Πανο... διαβασε εδω

Ποσό ύψους 1.100.000 ευρώ διέθεσε το υπουργείο Εξωτερικών για την περίοδο 2002-2003 για δράσεις από μη κυβερνητικές οργανώσεις για προστασία των θυμάτων της διεθνικής παράνομης σωματεμπορίας.

http://www.hri.org/news/greek/eragr/2003/03-08-29_1.eragr.html#02

Πρόκειται για τη νεότερη Γενική Διεύθυνση του ΥΠΕΞ, με κύρια ευθύνη της την εποπτεία, το συντονισμό, την επίβλεψη και την προώθηση δράσεων επείγουσας ανθρωπιστικής και επισιτιστικής βοήθειας, καθώς και βοήθειας για την αναδιάρθρωση και αποκατάσταση υποδομών των αναπτυσσομένων χωρών που υλοποιούνται από Υπουργεία, Πανεπιστήμια, ΜΚΟ ή άλλους φορείς.

http://www2.mfa.gr/www.mfa.gr/el-GR/Policy/Evolutional+Cooperation/IDAS+Role/

Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών

Το ερευνητικό πρόγραμμα για τις ΜΚΟ-ΠΟ και τους φορείς χρηματοδοτήθηκε από το ΥΠΕΧΩΔΕ και υλοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο 1996 έως τον Μάρτιο 1997. Με την ανάληψη και του επομένου προγράμματος, που αφορούσε την ενημέρωση της Β.Δ που εν τω μεταξύ είχε διαμορφωθεί, έγινε επαναληπτική απογραφική έρευνα των ΜΚΟ - ΠΟ και προέκυψαν τα κάτωθι δεδομένα:
Από τις 196 Οργανώσεις της αρχικής έρευνας ενημερώθηκαν οι δράσεις των 139 ενώ προστέθηκαν και 5 πρωτοεμφανιζόμενες οργανώσεις.
Η ενημέρωση - συμπλήρωση έγινε:
α) κατά τη διάρκεια του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Π.Ο (24-28 Οκτωβρίου 1997) στην Αλεξανδρούπολη
β) με επίσκεψη στα γραφεία Οργανώσεων οι οποίες εδρεύουν στην Αθήνα, ενώ για τις υπόλοιπες κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και αποστολής των ερωτηματολογίων με FAX.
Από τις οργανώσεις που απάντησαν, υπάρχουν μερικές οι οποίες δεν είχαν ουσιαστικές δραστηριότητες στο χρονικό διάστημα του ενάμιση χρόνου, που μεσολάβησε από την συμπλήρωση του αρχικού ερωτηματολογίου.
Από τις 57 Οργανώσεις, που δεν μας ενημέρωσαν για τη δραστηριότητά τους (η προσπάθειά μας σταμάτησε μετά από το 5ο τηλεφώνημα στην κάθε Οργάνωση), άλλες ήταν σε "μεταβατική" κατάσταση για την εκλογή νέου Δ.Σ ενώ άλλες ήταν απλά ανενεργές..
Η Β.Δ έπρεπε "να κλείσει" για να γίνουν οι "συνδέσεις" (LINKS) ώστε να είναι λειτουργική με δύο τρόπους η ανίχνευση (γεωγραφικά και θεματικά). Οργανώσεις οι οποίες μας στέλνουν ακόμα και τώρα τα στοιχεία ενημέρωσης που έχουμε ζητήσει, προστίθενται στη Β.Δ, ο τρόπος ανεύρεσής τους όμως είναι μόνο γεωγραφικός.

http://www2.ekke.gr/estia/gr_pages/mko_po/euretir_01.htm

Παρουσίαση χρηματοδότησης ΜΚΟ
http://www.ngofederation.gr/www.ngofederation.gr_8080/EL/7_1.html

και αλλο ενα σε word:
http://www.agp.gr/agp/files/NEOLAIA-IAP-MKO6755.doc

akritas
11-14-2006, 09:34 AM
έχω και άλλα πολλά τέτοια όσο αφορά την επίσημη σύνδεση μεταξύ Παρατηρητηρίου και Υπουργειου Εξωτερικών.Θα στο στείλω μέσω ΡΜ το βράδυ.Δεν θέλω δημόσια γιατί τα Σκοπιανά τα διαβάζουν.

Amarantos
11-14-2006, 03:55 PM
ειδα και το εξης ωραιο πριν 2 λεπτα.Για δεστε αναμεσα στους χορηγους του ε λ ι α μ ε π στην αγγλικη και στην ελληνικη εκδοση.Καμμια διαφορα?Ρε σεις δουλευομαστε ή μου φαινεται.

Flipper
11-14-2006, 06:27 PM
Πραγματικά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να πάψω να ασχολούμαι με εξωγήινους. Με άτομα που νομίζουν ότι έχουν άποψη και τους κάνω την τιμή να τους αποκαλώ και άτομα. Γιατί όταν την άποψή σου την διαμορφώνει μια πολιτική ιδεολογία (άσχετα με την κατεύθυνση) παύεις να είσαι αδέσμευτα σκεπτόμενος και συγχρόνως ΕΝΑ άτομο. Καταλείγεις να υποστηρίζεις οτιδήποτε σου υποβάλλουν και όχι ότι είναι σωστό. Σου δείχνουν 4 δάκτυλα, σου λένε ότι βλέπεις 5 και εσύ το υποστηρίζεις (για όσους πιάσανε το υπονοούμενο). Και έστω ότι τα 8 από τα 10 πράγματα που λένε είναι σωστά, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα πει ότι τα 2 είναι λάθος. Όλα για χάρη της πολιτικής τους συνείδησης.

Τελικά κανείς από αυτούς δεν σκέφτηκε ότι όταν η ελευθερία του ενός καταπατά την ελευθερία του άλλου παύει να είναι ελευθερία;

Όσο καιρό οι κάτοικοι της Ελλάδος σκέφτονται όπως το κόμμα τους, δεν θα πάμε ποτέ μπροστά. Για το συγκεκριμένο τους παίρνει όλους η μπάλα, όχι μόνο τους αχαρακτήριστους που συζητάμε εδώ.

Πάντος εάν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα, πρέπει να δείτε το βιβλίο "ελλήνων" προοδευτικών που πωλείται σε γνωστές συναθροίσεις τους, για το Khmer Rouge της Καμπότζης, όπου ο αντίστοιχος Χίλτερ της χώρας που καθάρισε το 50% του πληθυσμού, αποκαλείται ηγέτης ("Αυτός ήταν ηγέτης" λένε συγκεκριμένα). Ξεφυλίζοντάς το, αυτή η συζητησούλα περι μακεδονίας που κάνουν, είναι το λιγότερο που θα περίμενα από αυτους. :mad: